NEDERLANDS

Chalet te huur in Sainte-Suzanne

(2-5 personen)

 

Gelegen in het midden van de bossen als het hoogste huis op de historische heuvel Tertre Gannes bij het dorp Sainte Suzanne. Maison Formidable zal u een schitterend verblijf bieden midden in de natuur met eeuwenoude geschiedenies.

Het middeleeuwse Sainte-Suzanne is uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen in Frankrijk. Het heeft veel te bieden aan historische bezienswaardigheden, een indrukwekkend kasteel, leuke restaurants waar je kunt genieten van de geweldige Franse keuken, cafés voor je ochtend koffie met verse croissant, lokale winkels evenals vele activiteiten.

 

Het gebied heeft uitstekende wandelroutes die je  een prachtig uitzicht geven op het kasteel van Sainte-Suzanne evenals op zijn omgeving. Het chalet kan worden gebruikt als een perfect startpunt.

 

Dit unieke chalet is gelegen op een terrein van 1500m2 met 200 hectare aangrenzend bos in een prachtige omgeving wat een onvergetelijke indruk zal achter laten op u en uw familie / vrienden.

 

Het chalet is geschikt voor maximaal 5 personen, een slaapkamer beneden met een tweepersoonsbed en drie aparte bedden boven, waarvan 2 bedden kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed.

 

Honden zijn toegestaan.


Zie tarieven & maak een reservering

House 7

Adres

La maison Formidable

6 chemin des Dévirolettes

53270 Sainte Suzanne, France

 

Sainte-Suzanne, is een commune gelegen in het departement Mayenne in het noord-westen van Frankrijk. Het dorp is centraal gelegen tussen Alencon, Rennes, Tours en Nantes.

    8 KM van Evron

    33 KM van Mayenne

    35 KM van Laval

    50 KM van Le Mans

    60 KM van Alencon

    140 KM van Mont Saint-Michel

    250 KM van Parijs gelegen (auto 2.5 uur)

    650 KM van Breda (auto 6.5 uur)

France

Copyright © maisonformidable-saintesuzanne.com